GIRLS // Caroline Abel

Luelle.dk, Danmarks nye modemedie

skaermbillede-2017-06-04-kl-20-26-59 celineshoes

Danmark har fået et nyt modemedie, ved navn Luelle.dk, og denne side vil jeg gerne slå et slag for. Luelle.dk gør det nemlig supernemt at navigerer i spændende modenyheder, flot outfit-inspiration og fine collager og ideer til outfits. Jeg synes desværre en del mode-medier er lidt svære at finde rundt på, og layoutet kan godt fremstå lidt forvirrende (omend jeg faktisk synes vi er bedre til simple layouts i danmark, end i udlandet) og derfor er det rart med en side hvor det hele er sat op på en vildt lækker måde.

Luelle.dk køre bla. en føljeton der hedder ‘Closet Confidential’ hvor man får et indblik i seje kvinders garderobe, og denne føljeton glæder jeg mig især helt vildt til at følge med i, for det er en måde jeg elsker at få inspiration på.

Så kig da lige forbi Luelle.dk.
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GIRLS // Caroline Abel