New boots in action

Dagens budgetfund // Cecilie Bahnsen look-a-like

budgetfund

Forleden dag sad jeg og hygge-kiggede lidt H&M’s hjemmeside og fandt en enormt fin lårkort kjole, som fik mig til tænke på fantastiske Cecilie Bahnsens feminine design med blonder, men stadig et skandinavisk og simpelt design.

Kjolen ligger nu i min indkøbskurv, og bliver nok klikket hjem inden dagen er omme. Jeg kan jo ligeså godt indse at jeg nok ikke får råd til den ægte vare lige foreløbig – i hvertfald ikke så længe jeg fortsætter med at købe sko i tide og utide. 😉
Kjolen kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New boots in action