Meetings all day

Inderst inde

fullsizerender-2 fullsizerender-3 fullsizerender-4

Jeg har købt lidt ind. For tre uger siden da jeg skulle have underbukser på, gik der nemlig hul på ikke bare ét, men to par underbukser – og pludselig slog det mig, at det måske var lidt for længe siden at jeg havde været på undertøjs-shopping. Dette var dog en rigtig god anledning til at gå lidt amok i Ganni, som i øjeblikket har det fineste undertøj derinde! Jeg endte med at komme hjem med samtlige ting fra deres lingerie-kategori, så nu er jeg godt opdateret igen.

Hvis I vil have fat i noget af Gannis smukke lingerie, så smut forbi deres lingerie-kategori på Gannis hjemmeside HER

bloglovin follow1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meetings all day