Everything I like, in one dress

Malaga i billeder

img_4868

Det første jeg gjorde da jeg ankom til Malaga var naturligvis at iføre mig min nye madedragt fra Sakura, som jeg i flere måneder bare har kigget længselsfuldt efter at have på. Sammen med badedragten havde jeg en fin hvid nederdel, som jeg havde på, når jeg skulle ned til stranden.

img_5567

Jeg havde virkelig ikke fået mig så god en tan, hvis jeg ikke havde brugt overstående produkter. Solcremen fra Rudolph Care købte jeg i Tax free i lufthavnen, da en solcream var lidt omfattende at skulle pakke ned iblandt de flydende ting. Derudover havde jeg min nye lækre cream med fra Purely Professional. Den vil I snart høre mere om, men det er altså en supersej dagcream med solfaktor 15 i!

img_5538

Overstående selfie tog jeg en sen eftermiddag efter en lang dag på stranden. Håret var hele dagen sat op, derfor var håret ret uglet da jeg endelig tog elastikken ud af håret. 😉

fullsizerender-1

En smuk udsigt er her fanget på et billede taget fra altanen ved vores ferielejlighed. Jeg kunne virkelig godt vende mig til den udsigt.

fullsizerender

En aften da vi skulle ud og spise havde jeg iført mig min veninde Silles fine kjole, som er super sommerlig og ferie-agtig. Denne aften spiste jeg Paella og blæksprutteringe på en restaurant lige ved vandet.

img_5572

En tidlig morgen ved 9-tiden gik jeg en tur med min mor for at få skudt lidt fine billeder i et godt lys. Jeg fik også lige taget et par selfier i den fineste gade fyldt med hvide huse.

xx Alberte

bloglovin follow1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everything I like, in one dress