Mine 11 favorit-outfits fra bloggens 2 første leveår

Nyt job // Alt for Damerne

fullsizerender fullsizerender-1

Allerede for to måneder siden skrev jeg at jeg skulle til en jobsamtale, og at jeg var virkelig nervøs, da dette muligvis var mit drømmejob på nuværende tidspunkt. Jeg fik dog aldrig fortalt hvor jeg skulle arbejde, for jobbet var først med start i August og jeg synes det ville være lidt fjollet at fortælle om noget der skulle ske om så lang tid. Men sagen er den at jeg var til jobsamtale hos Alt for Damerne, og at jeg fik jobbet som modeassistent. Det betyder at jeg fra 14. August skal have Egmont Publishing som min arbejdsplads.

Jeg har en enormt god og tryg fornemmelse ved jobbet og jeg glæder mig simpelthen så meget til at komme igang med alle arbejdsopgaverne – både de kreative og de praktiske.

Jeg vil lige pointere at min blog altså ikke kommer til at være fyldt med beretninger om hvordan det er at være modeassistent. Jeg kunne forestille mig at det var en stilling som nogle af Jer var nysgerrige for at høre om, da det ikke er en stilling (eller generelt en branche) som specielt mange ved så meget om. Men for mig er det vigtigt at holde det arbejdsrelaterede adskilt fra bloggen – som så at sige er en hobby, der er gået lidt amok. Det synes jeg simpelthen bare er mere rigtigt at gøre.
Det håber jeg virkelig at I forstår. <3

Bloggen kommer nok også til at blive lidt mere stille. Jeg vil stadig gerne blogge og jeg vil bestræbe mig på at lave noget 2-3 gange ugentligt, men at være modeassistent er et meget hårdt arbejde og jeg ved at jeg får rigtig meget brug for at få slappet af og holde fri når jeg holder fri.

Jeg glæder mig helt vildt meget til dette nye kapitel og jeg glæder mig til at være et team sammen med nogle andre mennesker. Jeg kan virkelig godt lide at blogge, men jeg er bare mest en team-player og jeg har brug for kollegaer at sparre med.

Jeg håber I får en rigtig skøn søndag!
Knus Alberte

bloglovin follow1

3 kommentarer

 • Sophie

  Stort tilykke med jobbet Alberte!! <3 Var selv i 9 klasse (for 5 år siden) i erhvervspraktik ude hos Egmont publishing og det virker Til at være være en rigtig god arbejdsplads <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med jobbet! :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! Hvor er du sej ❤️☺️ stort tillykke! Du fortjener det så meget!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 11 favorit-outfits fra bloggens 2 første leveår