Dagens budgetfund

Outfitbilleder og sommerhushygge

fullsizerender fullsizerender-1

Skjorte: Ganni // Bukser: Unknown // Sko: Birkenstock

Godmorgen piger! Her i sommerhuset går det godt. Idag er planen at sidde på taressen og skrive et par blogindlæg, og ellers bare nyde at det faktisk er rimelig godt vejr idag! Min mor har støvet laktosefri koldskål OG kammerjunker op, så nu kan jeg få sommerens nationalret.

Jeg vil iøvrigt lige lave en lille teaser. Jeg har nemlig netop downloadet en spændende app hvor man kan sælge tøj, så snart kommer jeg til at sælge en masse af mit tøj derinde – og blandt andet sælger jeg faktisk overstående skjorte for min veninde. Er den ikke bare fin?! Det kommer I til at høre mere om lige om lidt.

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens budgetfund