Outfitbilleder og sommerhushygge

Røde skodrømme

red-shoes

Bartels since1920 // Repetto // Yvonne Koné

Det slog mig forleden at alle mine største sko-drømme i øjeblikket er i rødlige nuancer. Jeg har nemlig tre sko som jeg er fuldkommen forelsket i pt. og jeg kan ikke finde ud af hvilken af skoene jeg skal investerer i først. Min plan var egentlig at købe de fine stribede sko fra Bartels Since 1920, men så så jeg en modeserie med lakskoene fra Repetto, og så læste jeg et modeblad i forgårs og fik øje på de fine hindbærrøde sko fra Yvonne Koné. Åh dillemma!
Hvilken af skoene synes I er flottest?
xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfitbilleder og sommerhushygge