Nederdelen med det smukke fald

Søndag & sommerhus // update

tumblr_ocdywzu58l1ux63rfo1_1280

Vi er taget i sommerhus. Med ‘vi’ mener jeg min mor, far og jeg. Vi tog faktisk allerede afsted i Fredags, men jeg har helt glemt at fortælle det herinde. Vi planlægger at være i sommerhuset de næste tre uger, men med små ture ind til byen, hvis jeg skal have lidt byliv i min rastløse krop. 😉

Ligenu ligger jeg i sengen med en omgang forkølelse, dog har jeg fundet jordens mest effektive næsespray (jeg har seriøst aldrig prøvet en lignende!) Det var en næsespray min mor købte i Malaga, da hun lå med samme dumme forkølelse.

Jeg starter på arbejde 14. August, så nu handler det bare om at suge sommerferien til sig og nyde den tid hvor man kan lave absolut ingenting. Ingen deadlines og ingenting at skulle forholde sig til. Det er faktisk ret fantastisk.

Hvad går I og laver i jeres sommerferie? Har I spændende rejser planlagt, eller er I også i sommerhus?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nederdelen med det smukke fald