Inderst inde

Beach house

fullsizerender-10 fullsizerender-9

Vi er igen taget i sommerhus. Dog er disse billeder desværre ikke taget i denne sommerhus-omgang. Disse billeder er nemlig taget for et par uger siden, da vejret stadig var upåklageligt. Dog skal jeg ikke brokke mig, for vi havde tre dage med intens sol ved Vesterhavet – win!
På billederne ovenover har jeg min nye lækre off-shoulder bluse på fra Sparkz. Jeg synes simpelthen den er så sommerlig og fin – bare ærgerligt den ikke går ind i efteråret. 😉 Mine jeans er også nye og er fra Ivy Copenhagen. – I ved jo at jeg har en stor kærlighed til Ivy Copenhagen og deres bomuldsjeans og jeg gider efterhånden ikke rigtigt gå med andre jeans end deres.

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inderst inde