Frisør-tid!

Back 2 school

wanna-wear

RMS Læbestift // Filippa K nederdel // Sofie Schnoor striktrøje //By Malene Birger taske // Trine Tuxen armbånd

Der er desværre ikke mere end 1-2-3 uger til at skolen begynder for mange, og derfor tænkte jeg også at det var på sin plads med en collage med et perfekt ‘back to school’ outfit. Jeg er især ret pjattet med strikken og det fine armbånd fra Trine Tuxen. Tasken er også super rummelig og vil være perfekt til alle bøgerne.

Jeg drømmer også lidt om den fine RMS cream-læbestift som også fungerer som blush. Den vil være rigtig god i tasken, og den vil fungerer godt til at friske op i løbet af dagen, både på læber og kinder.

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisør-tid!