5 ting du helt sikkert ikke vidste om mig!

Jeg vil have en burger!

tumblr_nmuxdfq3xg1rn6vpuo1_1280

Jeg sad forleden og spiste en salat med fallafel, bønner, agurk og andre ting og blev pludselig trist over det faktum at det er enormt nemt at få skidesunde ting som jeg kan tåle, men så snart man har lyst til en fedtet burger uden laktose, så er man lost.
Denne sommer har jeg besøgt diverse grillbarer i det danske land – da det er det perfekte mad på farten. Og jeg kan egentlig vildt godt lide grillmad (generelt er jeg en sucker for fastfood), men hvergang har jeg været nødsaget til at kaste mig over en portion pomfritter med ketchup, fordi jeg altså ikke kan tåle hverken cream fraice, mælk, smør, ost eller fløde.

Og nu kommer jeg så med mit store ønske, som  jeg håber at en iværksætter vil gribe og arbejde videre på. For der findes laktosefri mælk, cream fraice, smør og fløde i Irma, Netto, Menu osv. osv.
Så hvorfor laver man ikke snart et spisested med lækre burgere med dressing, bøf, salat, tomat og alt det som høre sig til, men som man kan tåle hvis man er laktoseintolerant?

Der er massere af restauranter hvor man kan bede om en laktosefri udgave af menuen, men så er de produkter som indeholder laktose bare fjernet – og det er lidt sørgerligt at få en lækker rejemad uden smør på brødet. Hvornår får vi en restaurant hvor man kan bestille alt det samme, men bare med laktosefrie produkter?

Jeg vil have en burger, jeg vil have en kage med laktosefri smør og mælk og jeg vil have en bøf med bearnaise!
Intet ondt ord om 42Raw og den nyåbnede veganske restuarant ‘Gro’, men det er bare mega ufedt kun at kunne spise sundt når man er i byen – bare fordi man har laktoseintolerance.

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting du helt sikkert ikke vidste om mig!