'Dagens' ved Vesterhavet

Parisienne eller det lille hus på prærien

img_8523

Skjorte er en gave fra Six Ames

Jeg var for et par uger siden på visit hos Six Ames, til en god kop te med Sille Sørensen (bedre kendt som Sillewho) hun er nemlig ny PR koordinator hos dem. Det var et vildt hyggeligt møde, og jeg fik kigget på både de skønne efterårsstyles og de kommende Spring Summer 18 styles.

Jeg faldt pladask for den overstående skjorte, som jeg fik lov til at tage med mig hjem. Jeg elsker at skjorten minder mig om en kombination af en pariser-lady og Laura Ingalls fra ‘det lille hus på prærien.’

Hvad synes I om skjorten? Jeg tror den vil være vildt cool til et par sorte chinos, eller bare et par lækre mom jeans og et par hæle – og skjorten kan selvfølgelig både have et konservativt tilknappet look, men også et mere casual look, hvor den sorte sløfte hænger mere nede og skjorten er knappet lidt op.

xx Alberte

bloglovin follow1

6 kommentarer

 • Helle

  Hvor er den dog fin! Hvordan er den i størrelsen (hvilken størrelse har du den i)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ cool 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Har du et link til den? Kan ikke lige finde den på deres hjemmeside 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej søde Emilia,
   Sorry mit sene svar. Skjorten kommer snart på deres webshop. Den er bare ikke kommet endnu. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Stopper du med at blogge helt efter du har fået dit nye job eller er det kun er i starten at du holder pause?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej søde Sofie! 🙂 Jeg fortsætter med at blogge – det ville jeg slet ikke kunne lade være med! 🙂 Regner med at der snart kommer noget op! 😀 Knus Alberte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Dagens' ved Vesterhavet