Back 2 school

Søndag, musical og toteme shorts

fullsizerender-2img_8890

Shorts: Toteme // Skjorte: Acne Studios // Sko: New Balance // Taske: Marieta Cox

Vi har nået søndag, og selvom jeg fik det fineste hår igår, så er der stadig nogle outfitbilleder fra inden håret gennemgik sin transformation, som skal vises herinde. 😉 Blandt andet dette outfit som jeg var iført forleden, da jeg var sammen med min veninde Sille. Det var en dag med et meget omskifteligt vejr, og vi nåede både at rende rundt i korte ærmer og solbriller, og at stå i en port og kigge ud på regnen som silede ned. Åh charmerende Danmark.

Idag skal jeg en tur i teateret med min familie. Vi skal nemlig ind og se ‘Klokkeren fra Notre Dame.’ Siden jeg var helt lille har jeg været helt forelsket i musikken fra den musical, så jeg tror det bliver en fantastisk og også lidt nostalgisk oplevelse. 😉

Har I nogle spændende planer for søndagen?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back 2 school