Denne sommer har jeg...

Wanna Wear // Luksus Boheme

wanna-wear-outfit

Alexa Chung denimjakke // Isabel Marant Etoile kjole // Sophie Buhai øreringe // Gucci sko

Idag drømmer jeg virkelig om dette smukke sommerlige boheme-look. Alle de fine styles på collagen ligger højt på min ønskeliste, men især kjolen fra Isabel Marant og de smukke sko fra Gucci sukker jeg efter. Jeg er sikker på at skoene vil være så smuk med et par jeans og en lidt oversize hvid skjorte.

Hvad er jeres favorit item på overstående collage?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne sommer har jeg...