Op på hesten

Asos wishlist

asos-wishlist

J Brand kassebukser // ASOS kjole // Hvid skjorte med broderi // ASOS Kashmirstriktrøje // Mango øreringe // Vero Moda jeans

Jeg bruger pt. dagene på at kigge rigtig meget på tøj på diverse webshops. Både fordi at jeg har fødselsdag om tyve dage og mangler fødselsdagsønsker, men også fordi jeg ikke har så meget andet at beskæftige mig med. Så I kan godt glæde jer til nogle collager det næste stykke tid.

Her er mine favoritter fra ASOS. Især øreringene og de seje kassebukser fra J Brand har jeg tabt mit hjerte til. Hvad synes I om de sager jeg har fundet?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op på hesten