Asos wishlist

Så er jeg vinterklar!

fullsizerender-4

Med den fart vejret bliver dårligere og dårligere, er jeg virkelig lettet over at jeg nu har fået købt mig årets vinterjakke. Med ‘årets vinterjakke’ mener jeg i virkeligheden nok de næste fem års vinterjakke, for denne sag fra Saks Potts har altså været uhyggeligt dyr. Men jeg er bare vild med alt ved den. Jeg elsker de cool Colour Block-detaljer, foret og de seje statement-knapper. Den er frisk og nytænkende og den formår stadig at være tidsløs.

Jeg glæder mig meget til at vise jer den på, for det er alligevel lidt noget andet end på et billede.
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos wishlist