Asos wishlist

It’s my birthday!

fullsizerender-8 img_1056

Så gik man alligevel hen og blev 21 år – det vil sige at jeg har klaret 21 år på jorden og med det kæmpestore præstationspres og det stigende antal af unge med depression, angst og andre psykiske lidelser, så er det faktisk lidt af en præstation at være kommet relativt helskindet igennem.

Mit år som 20-årig har virkelig været en nedtur. Sidste efterår lå jeg syg med kvalme (som nu skal undersøges til bunds på Bispebjerg Hospital) og i Februar mistede jeg min højt elskede morfar. Og så vendte kvalmen gudhjælpemig tilbage i August. Så generelt kunne man se på det foregangende år som et lorte-år.
Men mit tyvende leveår blev også året hvor jeg blev meldt rask fra min angst og diagnosen ‘social angst’ er blevet fjernet fra mine papirer. Jovist, jeg er stadig et følsomt gemyt og jeg har også lidt problemer med nerverne i ny og næ, men jeg når ikke til det punkt hvor jeg undgår tingene, kaster op og føler at hjertet er ved at hoppe ud af mit bryst.

Det er nemt at komme til at fokusere på alt det der gik galt, og de ting som jeg altså fortsat kæmper med nu, men jeg vil i stedet vælge at fokuserer på det som er gået godt. Siden angsten satte sit klamme greb i mig som 12-årig har jeg brændende ønsket og drømt om at blive rask, og blive ‘fri’ og det er jeg nu. Og når jeg har kunne overkomme den udfordring det er at slippe ud af angsten, så kan jeg  også overkomme den fysiske lidelse som det bliver mere og mere tydeligt at jeg lider af nu.

Skjorte: Yaccomaricard // Øreringe: Pernille Corydon (Købes her)

xx Alberte

5 kommentarer

 • Stine

  Super fedt sæt – hvor er bukserne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er du sej!!!! Jeg har selv kæmpet med angst og jeg er heldigvis nået rigtig langt, men jeg ved hvor fucking hårdt det er. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke og så flot du er i det outfit:-)
  Håber du får en dejlig dag og godt du tager dine kampe-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Virkelig fint sæt 🙂 har du et style navn på skjorte?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos wishlist