Saturday in new skirt

Just bought // Bartels Since 1920

bartels

De meget skarpe faste læsere kan måske huske at jeg engang i Maj-måned skrev lidt om et par smukke sko som jeg havde forelsket mig i. Og her fire måneder efter, har jeg altså nu valgt at klikke dem hjem. Med køb i denne prisklasse plejer jeg at tænke mig lidt bedre om, end jeg ellers plejer at gøre med mine køb – for det er vigtigt for mig at det ikke er et stykke tøj/sko som jeg mister interessen for lige med det samme. Et dyrt køb skal i min verden gerne være en langvarig følgesvend.

Nu glæder jeg mig helt ustyrligt til at modtage dem og prøve dem og selvfølgelig have dem siddende på fusserne indtil vejret ikke tilladder det mere. Men mon ikke jeg kan iføre mig dem i et stykke tid, hvis bare jeg pakker mig godt ind i en sweater og en varm jakke?

Hvad synes I om dem? Er I ligeså vilde med dem som jeg er?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday in new skirt