It's my birthday!

LOVE YOUR COAT

 

fullsizerender-3

At iføre sig sin nye (host host) dyre lammeuldspels er virkelig en af de bedste ting jeg har gjort for min egen selvtillid meget længe. Jeg ved det lyder lidt banalt, for man kan selvfølgelig ikke købe sig til selvtillid, men de mange kommentarer som denne frakke fik på sin første lufte-tur i indre by, boostede alligevel lidt og gjorde mig et par centimeter højere. Primært var det faktisk asiatiske kvinder som gik forbi og kommenterede:” Love your coat!” – Jeg blev selvfølgelig helt genert og rød i hovedet, som jeg altid gør når jeg får ros.

Hvad synes I om jakken?
Jeg elsker at jeg nu har en jakke som kan holde mig varm hele vinteren, og som passer så godt til hele den resterende del af min garderobe.

Skal I også have fingrene i frakken?
Den kan købes HER

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's my birthday!