New me // Mit nye hår, støvler og bukser

My Birthday wishlist, del 2

wishlist

Miild Makeup blush // Miild Makeup Øjenbryn – og øjenskygge-kit // Toteme rullekrave // M.C Davidian hårklips // Pieszak denimjakke // Arket net

Det har været  nogle rigtig gode dage siden i Tirsdags og jeg begynder virkelig at glæde mig til at fejre min fødselsdag på Onsdag. Fordi jeg er syg, regner jeg med at fødselsdagen bliver helt stille og rolig, uden den store fejring. Men det har jeg det egentlig også helt fint med. Jeg er alligevel ikke så vild med fejringer, haha. 😉

På overstående collage ser I den sidste del af min ønskeliste.
Den første del kan I se lige HER

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New me // Mit nye hår, støvler og bukser