My Birthday wishlist, del 2

My first birthday present

fullsizerender-3 fullsizerender-2 fullsizerender-1

På Onsdag har jeg fødselsdag, men forleden fik jeg en skøn før-fødselsdagsgave fra det skønne pr-bureau Mildh Press og Pernille Corydon. Jeg fik tilsendt to enormt fine sæt øreringe og jeg glæder mig helt latterligt meget til at lege med at sammensætte dem med forskellige outfits. Jeg har allerede haft de fine guld-øreringe med de røde perler på, og de er bare så fine og ser drøn hamrende eksklusive ud! Jeg skal helt sikkert have en af øreringene på til min fødselsdag.

Øreringe med flere farvede perler // Øreringe med røde perler

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Birthday wishlist, del 2