Taknemmelig

Op på hesten

fullsizerender-3

Jeg genvinder langsomt mig selv lidt efter lidt. Skuffelsen gnaver stadig indeni mig, men takket være et helt fantastisk netværk, så har jeg allerede fået en masse spændende muligheder, til når jeg er frisk og rask igen. Jeg har også fået lyst til at blogge.

Bloggen kommer dog ikke til at være på samme måde som før. For jeg har virkelig besluttet mig for at sænke ambitionerne. Jeg har opdaget at jeg ikke har lyst til at bruge mit liv på at være selvstændig. Bloggen skal ikke være mit liv, for jeg har brug for at være en del af et større maskineri og være en del af en pulserende arbejdsplads. Så jeg sænker nok mængden af blogindlæg, og så bliver det noget jeg gør ved siden af det, som jeg kommer til at beskæftige mig med, når jeg bliver rask.

Nok om alt det praktiske og kedelige stof. Hermed outfitbilleder fra inden jeg blev syg. Jeg savner de runde kinder jeg havde på disse billeder. Jeg har tabt mig 7-8 kilo i den tid jeg har været syg og det kan i den grad ses i hovedet. Så nu skal jeg altså snart fedes op. 😉

Skjorte: Society // Bukser: Hosbjerg // Sko: Proenza Schouler // Taske: Marni // Øreringe: Carré

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taknemmelig