LOVE YOUR COAT

Slingbacks // På budget

13090359_50-99999999_01 slingbacks

Ternede slingbacks fra ZARA (299 kr) // Røde slingbacks fra ASOS (203 kr) // Lyseblå slingbacks fra Mango (599 kr) //  Pink slingbacks fra & Other Stories (695 kr) // Blå slingbacks med sløjfe fra Zara (499 kr) // Nude slingbacks fra fra Mango (299 kr) // Sorte slingbacks fra & Other Stories (695 kr)

Min kærlighed for slingback sko har på det seneste nået nye højder, og selvom jeg allerede i Juni havde et par slingbacks højt på min ‘must buy’ så var det altså først her i September at jeg tog mig sammen, og købte de slingbacks som jeg igennem flere måneder har gået og sukket efter. Dem glæder jeg mig vildt meget til at vise jer, men lige for nu vil jeg gerne vise jer de budgetvenlige udgaver af slingback skoen. Der er nemlig massere af fine og billige alternativer til de lidt dyrere modeller fra f.eks. Prada.

Ovenover har jeg fundet syv af mine favorit modeller. Jeg er især helt forelsket i de pink metallic-agtige sko fra & Other Stories og de cool ternede fra ZARA. Men jeg kunne købe mig fattig i dem allesammen!

Hvad synes I om slingbacks?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVE YOUR COAT