Avène

20. Oktober

fullsizerender-5 fullsizerender-4

På sådan en relativt dunkel og efterårs-agtig dag, drømmer jeg mig tilbage til dagen hvor jeg var iført et par skønne røde Repetto sko, og mine nye fantastiske fløjlsbukser fra MASSCOB. Jeg fik fløjlsbukserne i fødselsdagsgave og jeg er simpelthen så forelsket i dem. Jeg er så meget med på fløjlsbølgen, og jeg tror faktisk at jeg kommer til at gå med de her bukser længe efter at fløjl ikke er så hypet som det er nu. De er en drøm at gå i, og de er så elegante med en skjorte eller en klassisk hvid t-shirt.

Hvad synes I om bukserne?

Skjorte: Pieces x Cecilie Bahnsen // Bukser: MASSCOB // Sko: Repetto // Clutch: Vintage
xx Alberte

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avène