Oldie

Fem tåkrummende indrømmelser

img_4949

1) Jeg har ikke længere tal på hvor mange gange jeg er kommet til at sige testikler, i stedet for tekstiler.

 2) Jeg er et meget jaloux menneske. Jeg forsøger for alt i verden at gemme det langt væk, for jalousi er efter min mening en meget selvoptaget følelse at have – så den gemmer jeg langt væk og sørger for at den ikke går ud over nogen.

3) Jeg har et kæmpestort crush på den danske komiker Thomas Warberg. Og så hjælper det heller ikke på det, at han bor meget tæt på mit hjem, og jeg derfor støder på ham mindst én gang om ugen. Jeg kender ham ikke, men har I hørt ham i Mads&Monopolet? Han virker både klog og morsom. 😉 

4) Jeg var en ørn til at græde falsk, da jeg var lille. Det var mit stærkeste våben, og jeg var skidegod til at få min vilje. Det er sku lidt tåkrummende, for dét at være manipulerende er ikke ligefrem et flatterende træk.

5) Jeg mener selvfølgelig officielt at jeg ikke går ind for hævn, men jeg kender da nogle, som jeg godt kunne have lyst til ville blive forfulgt lidt af karma. 

xx Alberte

4 kommentarer

 • Ida.

  Uha kender det godt pinlighederne. Men lige et spørgsmål; er det derfor du lukker øjnene på billedet? Sådan ligesom strudsen Rasmus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hahaha, det er solen i øjnene!! Men ja, lad os bare sige det er derfor. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, skønt med så meget ærlighed og humør på sådan en kedelig efterårsdag! Elsker den første – måske fordi jeg selv laver samme fejl….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hahaha, det er den fedeste fejl, og der kan komme de mest grinern sætninger ud af det! 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oldie