Fem tåkrummende indrømmelser

Efterår

efteraarsstemning

Aeron bluse // Filippa K frakke // Sophie Bille Brahe ørering // Filippa K Jeans // Filippa K taske // Fendi sandaler

Det er blevet efterår, og derfor er det et perfekt tidspunkt at iklæde sig de brændte nuancer og brunlige farver. Jeg har fundet en superlækker frakke fra Filippa K, som jeg har bygget et outfit op omkring. Især skoene fra Fendi sukker jeg helt vildt efter i øjeblikket. Jeg synes de er så elegante og smukke. De er ikke så passende til efteråret, men med lidt god vilje ville man kunne style dem med et par sorte eller grå glimmerstrømper, og rocke dem til en julefrokost! 😉

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem tåkrummende indrømmelser