Jeg drømmer om en røgfri fremtid

Min sygdom, og undersøgelsen på hospitalet

img_3131

Jeg har haft to benhårde døgn, og det kan mærkes på min træthed. Igår ved 9-tiden blev jeg fulgt ind på undersøgelsesstuen, hvor jeg fik et drop ind i armen. Efterfølgende fik jeg en blodtryksmåler og  nogle elektroder på maven og tilsidst blev der sprøjtet noget medicin ind i droppet, som fik mig til at falde i søvn.

Undersøgelsen gik enormt godt og jeg var så heldig at der først kom strømafbrydelse i hele København lige efter at undersøgelsen var slut, for ellers havde de jo måtte stoppe undersøgelsen og bede mig komme igen en anden dag. Og det havde jeg fandme ikke været begejstret for.

Så idag agter jeg at ligge i sengen hele dagen og læse magasiner og se tv-programmer på computeren. Og så håber jeg at være frisk til på søndag, for der er der lagersalg hos Nué, og der vil jeg gerne ind med min favorit Sille. 😉

Rigtig god dag. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om en røgfri fremtid