Friday and velvet pants

Repetto shoes

fullsizerender-2 fullsizerender-3

Jeg var en meget glad enogtyveårig pige, da jeg åbnede pakken med disse sko til min fødselsdag i sidste uge. Jeg har igennem flere år drømt om at eje et par Repetto sko, og igennem det sidste halve år har det været disse fine røde som har været allerhøjest på ønskelisten. Jeg synes rød er en så enormt elegant farve, som samtidig med at være meget elegant og feminin, også kan skabe noget kant og personlighed til ens look.

Jeg har allerede været ude og lufte skoene flere gange, og jeg ved at de bliver mine ‘go to’-hæle, for de er så enormt behagelige at have på og kan peppe et lidt kedeligt outfit op.

Hvad synes I om dem?
xx Alberte

1 kommentar

  • De er mega fine! Jeg tror da helt sikkert også, de vil være gode til at pifte ethvert outfit lidt op. Kan godt forstå, du er glad for dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday and velvet pants