10. October

Winter ready

winter-ready

Jakke: Raey // Støvler: & Other Stories 

Nu ved jeg hvordan jeg gerne vil se ud til denne vinter! Jeg er faldet pladask for disse ‘new arrivals’ fra henholdvis & Other Stories og Raey. Jeg har længe gået og luret efter en dynejakke som er smart og ikke går på kompromis med mit behov for stadig at være lidt klassisk klædt. Jeg er nemlig ikke specielt vild med det sporty look, og jeg synes ikke denne jakke emmer af sporty til trods for det ‘buffy’ udtryk.

Jeg er også helt pjattet med de seje moon boots! De kan også købes i sorte og det ville nok være det sikre valg, men jeg er altså blevet ret vild med disse!

Hvad synes I om de her seje vinter-items?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10. October