Asos wishlist

13. Oktober

fullsizerender-2 img_4132 fullsizerender

Jeg elsker når man finder et outfitbillede i gemmerne, som man havde glemt alt om ikke er blevet vist. Som dette billede, der blev taget ti minutter inden jeg lå og var besvimet på på en stol hos lægen, fordi jeg ikke kan tåle at få taget blodprøver. Efterfølgende var jeg glad for at jeg havde nået at skyde ‘dagens’ inden lægebesøget, for da jeg trådte ud af lægepraksissen var jeg en anelse mere bleg i ansigtet.
Jeg havde ellers gjort mig meget fin til dagen, iført blazer fra Toteme, jeans fra Ivy Copenhagen og sneakers fra Golden Goose Deluxe.

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos wishlist