Breakfast with Cala Jade

A new chapter // Fashion Editor at NUDE

23897244_10155856390732512_984106977_o

Det er ingen hemmelighed at det her efterår har været turbulent. I August måtte jeg springe fra mit job hos Alt for Damerne af personlige årsager og i September – Oktober begyndte jeg at døje en del med angsten efter en lang periode med sygdom og jeg er først nu begyndt på udredning på Hvidovre Hospital pga. mine store kvalmeanfald og min lidelse IBS, som forhåbentligt ikke skal fortsætte med at være en del af mit liv.

Så derfor har jeg nu kastet mig ud i et nyt eventyr. Det har krævet en del mod for mig at kaste mig ud i noget igen. Jeg har nemlig efterhånden oplevet mange gange at der er kommet sygdom i vejen. Men ikke mere!

NUDE magazine er et internationalt magasin med fokus på beauty, fashion og livsstil. Det har eksisteret siden 2010 hvor det kørte med stor succes på Island, men for et par måneder siden gik magasinet i luften internationalt, så det er altså helt nyt! NUDE er et online magasin, hvilket betyder at man helt gratis kan sidde og bladre i magasinet på sin computer og læse det på samme vilkår som et printet. Derudover kommer der løbende artikler på hjemmesiden.

Jeg er så spændt på det her!

Besøg siden på www.nudemagazine.com, og HUSK at følg Nudemagazine på instagram – der bliver nemlig opdateret løbende! 🙂
xx Alberte

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breakfast with Cala Jade