Black Friday på Boozt (shop min Toteme kimono!)

Breakfast with Cala Jade

img_8166 img_8165 fullsizerender-3

I Onsdags var jeg til pressevisning med mit nye arbejde. Jeg har nemlig fået arbejde på et sejt upcoming online magasin (det skriver jeg meget snart meget mere om!) og vi skulle altså med, for at se på de smukkeste SS18 tasker fra det norske brand Cala Jade! Til pressevisningen som blev afholdt på Danmarks sejeste og mest instagram-venlige café Apollo Bar, fik vi den lækreste morgenmad på de smukkeste tallerkener. Sådan skulle alle morgener bare starte!

Den fine nøgne mand som pryder designet på Apollo Bar fik selvfølgelig en fin taske på i dagens anledning. 😉

Shop de smukke tasker her

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday på Boozt (shop min Toteme kimono!)