Toteme Pre Spring 18 out now!

En meget spændende dag!

img_7125 img_7126

Selvom jeg gudskelov har fået min angst relativt meget under kontrol, så viser den stadig sit grimme ansigt på nogle særlige dage. Idag er en af dem. Jeg skal nemlig idag til et rigtig interessant møde, som jeg håber kan føre til nogle ret fede ting i fremtiden – og når ting handler om fremtiden, så bliver de meget vigtige, og når ting bliver meget vigtige, så bliver de meget angstprovokerende. Jeg beundrer de mennesker som kan lege sig igennem, og ikke tænker alt for meget.

Anyways, i onsdags var jeg et smut i noget så eksotisk som Kop&Kande, for at købe en stor lyskæde til haven. I vores boligkvarter går folk nemlig amok med julelys i forhaverne, så det skal vi selvfølgelig også. 😉

På turen var jeg iført overstående antræk. 😉

Skjorte: Nue Notes // Jeans: 2ndOne // Sneakers: New Balance (similar) // Frakke: Designers Remix

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toteme Pre Spring 18 out now!