En meget spændende dag!

Her skal du shoppe!

norse

AF Agger striktrøje // AF Agger frakke // New Balance sneakers // Rodebjer bluse // Missoni strømper // Katrine Kristensen øreringe // Rodebjer jeans // Toteme bukser // Norse Projects hue

Jeg har fundet min yndlings hjemmeside til netshopping! Jeg opdagede tidligere på året den seje butik Norse Store som ligger i Pilestræde 41. Jeg har dog aldrig vidst at de havde en webshop, indtil i denne uge. Jeg elsker webshoppens evne til at kombinerer det gadesmarte med det feminine pariser-look. Ja, jeg er faktisk bare fan!

Pssst… Idag og imogen kan man få 15 % på Common Projects (et mærke Norse forhandler) med rabatkoden CMMNPROJECTS. Jeg overvejer selv om man skulle bryde sit nuværende shoppestop og synde. 😉

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En meget spændende dag!