Shopping guide: Silke

Lagersalg i Nørrebrohallen

fullsizerender-5 fullsizerender-6

Pt. sidder jeg er fifler lidt med nogle forskellige projekter, men idag ved 12-tiden valgte jeg alligevel at bevæge mig udenfor min dunkle hule derhjemme, for at tage til Mads Nørgaard Lagersalg i Nørrebrohallen. Det var en smule ubehageligt at begive sig rundt i dette område, da der er så mange uroligheder i det område i øjeblikket, men ved Nørrebrohallen var der faktisk enormt hyggeligt og en ret down-to-earth stemning. Jeg kan rigtig godt lide at komme lidt væk fra Østerbro og mere ud i hipster-kvarterene, for hele stemningen er bare en smule mindre snobbet.

Mit eneste køb endte dog med at være en kop saftevand, som jeg nød ude foran hallen.
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping guide: Silke