Tirsdags antrækket

Pink Party hos Noise PR

fullsizerender-16 fullsizerender-14 fullsizerender-15

Igår var jeg på besøg hos Noise PR og uden at det var tiltænkt, har jeg udelukkende taget billeder fra lyserøde ting fra showroomet. Blandt andet den fineste askepot-agtige kjole fra Blanche CPH, som lancerer deres første kollektion til foråret. Jeg fik også nogle skønne produkter med hjem fra det sindssygt fine skønhedsmærke ‘Muti’ som jeg glæder mig til at teste og fortælle jer om!

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags antrækket