Wanna Wear

Shopping guide: Silke

silk

Silke er noget nær det dejligste materiale man kan eje. Især i de måneder hvor vejret er meget mildt er det et materiale man kan få enormt meget ud af, da huden virkelig kan ånde i det. Men i vintermånederne kan det bestemt også bruges. Eventuelt med en lækker kashmirstrik udenover.

Kokoon // Kokoon er et mærke fra 2009, som udelukkende laver tøj i silke, og mærkets store succes viser også bare, at silke er et materiale som ikke bliver mindre populært – tværtimod! Kokoon har en lækker kombination af fine prints og klassiske skandinavisk tøjdesign, og dette gør at man i deres kollektioner altid både bliver overrasket og samtidig kan fornemme æstetikken fra tidligere kollektioner.
Prikket bluse fra Kokoon

Comfort Objects // Comfort Objects laver de fineste hårelastikker, også kaldet ‘Clouds’. Nogle clouds er ikke lavet af silke, men Comfort Objects laver nogle særlige clouds ud af gamle silketørklæder fra Hermes, og disse er naturligvis i 100 & silke.
Cloud fra Comfort Objects

Beige Shop // Jeg har efterhånden kendt til Beige Shop i et halvt års tid, men fokus faldt endnu engang på brandet forleden, da Beige Shop opdaterede deres webshop med de smukkeste silkeskjorter. Der er både ensfarvede skjorter, men også skjorter med det sødeste print. Blandt andet har de lavet et par skjorter med hjerte-print. Sådan en må gerne flytte ind i mit klædeskab!
Hjerteskjorte fra Beige Shop

Deitas // Jeg fik øje på mærket Deitas, da Pernille Teisbæk var iført en smuk bluse fra Deitas, dagen inden hendes bryllup på Bornholm. Siden har jeg været forelsket. Jeg har især forelsket mig i den overstående pastelfarvede bluse derfra.
Bluse fra Deitas

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanna Wear