Se min nye magasinholder & vind 3.000 kroner til Moodings

The perfect storm

img_5094 img_5097

Strik: Toteme // Frakke: Mads Nørgaard // Bukser: Ivy Copenhagen // Loafers: Gucci

Et par ældre billeder fra den dag vi havde besøg af stormen Ingolf. Jeg løber lidt ekstra hurtigt i disse dage, da jeg har fået et rigtig spændende og interessant job. I jobbet sidder jeg og skriver en del artikler til en hjemmeside, og derfor er det rigtig svært også at få tid til det helt store herinde. men skal nok få lavet noget indhold i weekenden og så håber jeg selvfølgelig at I bliver hængende, også selvom der måske ikke kommer indlæg hver dag. 😉

xx Alberte 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min nye magasinholder & vind 3.000 kroner til Moodings