De ti bedst klædte kvinder, hvis du spørger mig // Pt. 2

The Standard

fullsizerender-1 fullsizerender-2 fullsizerender-7 fullsizerender-11

Hermed et par ‘dagens outfit’ fra forleden. Jeg elsker denne lokation foran The Standard, da jeg er ret forelsket i den smukke pastelfarvede væg bag ved. Dette er nok også det sidste outfitbillede i lang tid, hvor jeg kan have så lidt tøj på, for hold kæft hvor var det koldt! I de tidlige blogger-år har jeg billeder hvor jeg står i flere minusgrader kun iført korte ærmer. Det ville jeg slet ikke kunne holde til idag! Så meget gider jeg ikke længere ofte for et godt billede. 😉

På billederne er jeg iført min nye cardigan fra Rosemunde. Yup, jeg er en cardigan-type. Jeg fik en kommentar om fra en pige, om at hun troede der var en gammel dame gemt i mig… Og jeg er tilbøjelig til at give hende ret.

Hvad synes I om looket?
Cardiganen kan iøvrigt nu købes til 20 % på Boozt!

Jakke: Fonnesbech // Cardigan: Rosemunde // Bukser: Kokoon // Sko: Proenza Schouler

3 kommentarer

 • Puha ja, det ser også koldt ud! Men dit outfit er super smukt, tak fordi du ofrede dig, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veeeldig fint antrekk også likte jeg bloggen din skikkelig godt! 😀 Glad jeg klikket meg inn på linken på face gruppen for å oppdage din fineste blogg. Ha en fin søndagskveld videre<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er du bare sød!! <3 Tusind tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De ti bedst klædte kvinder, hvis du spørger mig // Pt. 2