Shop the look

Tirsdags antrækket

wanna-wear-outfit1

Mango taske // GANT striktrøje // Gardenia slingbacks // 2ndOne jeans

På sådan en lidt halv-kedelig Tirsdag går jeg og drømmer om at iføre mig overstående outfit. Jeg har i øjeblikket en kærlighed for v-hals striktrøjer, og det er også derfor at jeg i sidste uge investerede i en lækker v-hals cardigan fra Rosemunde. Men nu går jeg og drømmer om den beige strik fra GANT.

Jeg har også igennem en måned været helt vild med tasken fra Mango. Den skal jeg bare eje!
Hvad synes I om looket?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop the look