Efterår

Walking & Talking

fullsizerender-5 fullsizerender-6

Ligenu ligger jeg derhjemme og er sløj, men jeg ligger heldigvis ikke på den lade side. Mit drive er nemlig ikke blevet helt ødelagt, selvom jeg har skulle bruge de sidste par måneder på at komme mig både psykisk og fysisk ovenpå alle de strabadser jeg har været udsat for – og som jeg iøvrigt stadig er igang med udredelse for. Det er ikke helt nemt at have et pisse dårligt helbred, når man har så meget ‘drive’ og sult efter at arbejde og holde sig igang! Men jeg har så mange ambitioner og lige nu er jeg lidt i tænkeboksen til nogle fede projekter. Et af projekterne er jeg allerede i fuld gang med at teste af, og se om kan lade sig gøre.

Skjorte: Yaccomaricard // Bukser: HOPE // Bælte: Ukendt // Sko: Notabene // Øreringe: Pernille Corydon

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår