Walking & Talking

Wanna Wear

wanna-wear-outfit

Toteme striktrøje // Marni Market collection // Kimono fra Beigeshop // Leggins fra Toteme

Idag drømmer jeg om at iføre mig overstående lækre sager! Jeg er især helt vild med den fine kimono fra Beige Shop. Jeg har i øjeblikket en kæmpe svaghed for den asiatiske stil og er meget inspireret af de elegante og feminine japanske kvinder. Man kan også købe kimonoen i rød, lyserød, grøn, beige, gul og orange – så der er massere af smukke at vælge imellem.
Også den fine taske skal jeg have fingrene i ASAP. Den er fra Marni’s nye Market kollektion, som består af radikalt meget billigere items.

Hvad synes I om overstående items?
xx Alberte

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Walking & Talking