Back to work

Årslisten 2017 // Årets bedste citater

tumblr_oh1u9s0cgs1qf4w6go1_1280-1

Det her indlæg bliver meget muligt super ananas i egen juice, men for at følge min lille mini føljeton ‘årslisten’ til dørs, tænker jeg at dette indlæg skal handle om de bedste citater her på bloggen i 2017.

Sociale medier får mig til at føle mig utilstrækkelig
“Jeg synes umiddelbart, at jeg er en ret sej type, men når jeg så hopper ind på de sociale medier, så falmer mit selvværd bare helt latterligt meget, for alle jeg kender og ser op til har enten ‘fashion stylist’, ‘fashion assistant’,’pr assistant’, ‘creative consulent’ eller ‘head of communication’  stående i deres Instagram bio – selvfølgelig på engelsk, for engelsk lyder sejere, og så ved folk fra udlandet også, at man er en ‘very important person’ ;-)”

Læs hele indlægget her

Hvad sker der for youtube?
“Og hvis denne nye fjendtlighed der er på youtube fortsætter, så tror jeg at gymnasiet om 6-7 år bliver et fuldkommen forfærdeligt sted at være, for der skal de 10-årige som har lært at det er sejt eller acceptabelt at kalde hinanden ‘hoes’ og ‘bitches’ i gymnasiet.

Generelt er jeg faktisk virkelig ked af det over hvor hadsk ungdommen i min verden bevæger sig hen imod at blive. At vi har en facebookside beregnet til udhængning, mobning og chikane (Offensimentum) der har over 100.000 likes, er et godt eksempel på hvor enormt skævt moralkompasset er begyndt at blive.”
Læs hele indlægget her

Petra Nagel har ret, undskyld!
“Min eneste bekymring ved blogging er faktisk om jeg medvirker til dette store pres. Der gemmer sig bare en stor usikkerhed på mig selv inde i mig, og derfor glemmer jeg sommetider at den ikke kan ses udefra, og at jeg derfor kan bidrage til dette pres. Jeg glemmer ganske enkelt at andre kan se mit liv som ‘perfekt’ når jeg selv ved hvor uperfekt det altså er engang imellem.”
Læs hele indlægget her

Er det da så forkert at være introvert?
“Kender I ikke de typer som ikke siger så meget, men når de så åbner munden, så siger de altid noget klogt? Jeg har flere gange til familieselskaber eller fester observeret personer som ikke har sagt så meget, men når de så siger en sætning, så er det en sætning som sætter en masse tanker igang. De mennesker skal vi for guds skyld hylde og sætte pris på, for hvis alle går ind på nettet for at lede efter guides til at blive mere udadvendte, så mister vi jo den type mennesker.”
Læs hele indlægget her

At finde sig selv i det voksende blogland
“Men FUCK hvor er jeg bare dårlig til at lade som om at ting er helt fantastisk. Jeg er i bund og grund bare alt for ærlig. Jeg bruger det meste af tiden på at sidde og blogge, iført et par løse jeans, en hvid t-shirt, helt uden make-up og med en kop lakrids-te ved mit side. Ikke specielt eksotisk.

Jeg er sådan en blogger som ikke bare kan smile og sige ‘tak’ når en person i modebranchen roser mig for min smukke ombre-frisure. Nej, jeg skal selvfølgelig fortælle at det altså desværre ikke er ombre, men at det bare er en mørk udgroning. Yup, sådan er jeg.”
læs hele indlægget her

xx Alberte

1 kommentar

  • Ida

    Du er da bare helt fantastisk. Super ærlig og sjov. Tak for gode citater og for gode indlæg mere generelt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to work