Julefrokost & Juledage

Christmas gift // Corali

img_0529 img_0530

Julen er for alvor ved at være ved vejs ende og idag er for mange den første arbejdsdag siden 23. December. Jeg er så heldig at jeg først starter på arbejde igen 29. December, så jeg har lige et par dage endnu, hvor tiden skal nydes med min moster og kusine som ligenu er i København.

Idag vil jeg gerne vise Jer min julegave fra min familie. Jeg har fået de smukkeste øreringe fra Corali af 14 Karat guld. Jeg elsker virkelig alt ved dem! De kommer til at hænge i mine øre fast hver dag. Det bedste ved dem er at de ikke får mine øre til at klø, fordi materialet er rigtig guld.
Øreringene  kan købes her

Hvad synes I om dem? Hvad har I fået i julegave? Jeg vil super gerne høre lidt om jeres juleaften – fik Idet I havde ønsket Jer og blev julemaden en succes?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost & Juledage