Life-update & giveaway

Filippa K Pre Spring favorites

filippa-k

1) Rosa nederdel // 2) Sandfarvet frakke // 3) Tynd off-white strik // 4) Grå striktrøje // 5) Rosa top // 6) Vidde jeans // 7) Rosa kjole // 8) Sort cardigan // 9) Hvid skjorte // 10) Chino bukser // 11) Sort striktrøje

Filippa K er netop udkommet med deres nye superfine Pre Spring kollektion og jeg har ovenover fundet mine favoritter. De seje vidde jeans ønsker jeg mig i julegave, men resten måtte også hjertens gerne flytte ind i min garderobe.

Hvad synes I om Pre Spring kollektionen?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life-update & giveaway