Budget friendly christmas gifts

Jane Kønig christmas giveaway + gift guide

img_8732 img_8733 d49fdd2c-4b3b-4a4a-9558-0467d0efcccf

Sponsoreret af Jane Kønig

gift-guide

Karmameju Calm Balm // Stella Mccartney Iphone cover // Jane Kønig forgyldte sølv øreringe // Karmameju ansigtsbørste // Jane Kønig forgyldt sølv ring // Sheet mask (fugt maske) // Jane Kønig sølvøreringe 

 Julen nærmer sig med hastige skridt og hvis I endnu ikke har fået købt de sidste julegaver, så får I da lige en guide her, til hvad man kan købe til sin veninde. Overstående ting er allesammen noget jeg ville elske at få i gave. En ansigtsmaske som den af Chewbacca er en mega fin gave til en veninde, da man sammen kan lægge masken og gøre det til en hyggelig veninde-aktivitet. Også et smykke er en helt perfekt veninde-gave, for hvilken pige elsker ikke bare smykker? Jeg har selv fået de fineste øreringe foræret af Jane Kønig, nemlig de øreringe jeg har på, på overstående billeder. De er helt perfekte til julefrokoster, juleaften og nytår.

Nu til noget helt andet! Jeg har nemlig fået lov til at udlodde et gavekort på 1.000 kroner til Jane Kønig!

For at deltage skal du:
1) Følge mig på instagram HER
2) Gå ind på Janekønig.dk og finde det smykke du gerne vil købe for gavekortet
3) Skrive en kommentar til dette indlæg med link til smykket du drømmer om fra Jane Kønig, samt dit navn på instagram.

Trækker vinderen i kommentarfeltet 14. December, så skynd jer! 😉

Good luck! <3

156 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budget friendly christmas gifts