Columbine Smille // Muse no. 1

Life-update & giveaway

skaermbillede-2017-12-13-kl-19-12-20

Hej piger! I aften er sidste chance for at vinde et gavekort på 1.000 kroner til Jane Kønig, så skynd Jer ind i dette indlæg og deltag i konkurrencen!

Lige pt. ligger jeg syg, men jeg er heldigvis ved at komme mig lidt, og jeg er klar til på søndag at indtage Paris. I weekenden gjorde jeg noget som jeg aldrig har gjort før – jeg tog nemlig på Tinder-date (og en ret fantastisk en af slagsen), og det var så angstprovokerende at det har sat gang i den sygdom jeg lider af (IBS.) Det er en sygdom som mange med angst desværre får, da maven og sindet høre meget sammen og jeg er desværre en af dem som oplever at den sygdom går i udbrud hver gang at jeg får angst – og så kan jeg ligge syg i én eller to uger, med svær kvalme og ondt i maven. Det er hårdt at skulle give afkald på så mange fantastiske ting i livet, fordi den IBS kommer i vejen. Lige når alt går så godt, så kan jeg blive så forfærdeligt syg at jeg skal ligge i sengen alt for længe. Men jeg går heldigvis i udredning for det nu.

xx Alberte

2 kommentarer

  • Rigtig god bedring, tanken om Paris må kunne kurere alt 😀

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie larsen

    Dejligt at høre med daten, sejt du turde, så noget tør jeg ikke. Hvorfor var den fantastisk og skal I ses igen ☺️?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Columbine Smille // Muse no. 1