Vidunderbørn

Så købte jeg julegaven til mig selv!

toteme_ps18_rione_darknavy_front

Jeg vil sige til mit forsvar at jeg ikke har tænkt mig at købe noget når jeg skal til Paris 17. December, så derfor kan jeg godt tilladde mig at købe noget lidt halv-dyrt nu. Jeg har valgt at købe en julegave til mig selv. En jakke fra Toteme.

På min instagram havde jeg faktisk lavet en afstemning, hvor jeg spurgte om jeg skulle købe den i navy eller ternet og svaret blev den navy. Det er ikke kun derfor jeg har valgt denne, men jeg kunne mærke at det var den som jeg blev gladest for at folk stemte på, og hvergang nogle stemte på den ternede, så blev jeg lidt skuffet – og så er svaret jo klart. 😉 I må forresten supergerne gå ind og følge mig på instagram, hvis det ikke er noget I gør endnu. Jeg er begyndt at lave en del afstemninger når jeg er i tvivl om noget – andres mening kan være ret nyttig engang imellem. 😉
Find min instagram på linket her

Hvad synes I om jakken?
Jakken kan købes her

xx Alberte

4 kommentarer

 • Den er super flot! Mega god julegave 😉 Syntes også den er fineste i navy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ja, jeg tror jeg kommer til at bruge den i navy mest! 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Sikke en smuk jakke; er også helt vild med den. 😊 Fabelagtigt køb og flot i navy! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidunderbørn