Udsalgs scoops!

Colour up!

snapseed-2snapseed

snapseed-7

Hermed et par ‘dagens outfit’ fra inden jeg rejste til Paris. Mange mennesker siger at det ikke er hårdt at være blogger, men når man ser på antallet af gange jeg har stået i minusgrader iført åbne sko og kun en tynd bluse, så vil jeg tillade mig at være uenig i den påstand. Her er jeg iført min elskede nye gule silkebluse fra Kokoon, som passer helt perfekt ind i min stil – og så bliver gul jo også en stor modefarve her i 2018, så den kommer sikkert på en masse gange!

Jeg synes gul er en rigtig klædelig farve til mit mørke hår og til brun generelt, derfor kombinerede jeg blusen med mine brune accessories i form af brune Repetto sko og min brune Jerome Dreyfuss taske.

Hvad synes I om looket?

Shirt: Kokoon // Jeans: Ivy Copenhagen // Shoes: Repetto Paris // Bag: Jerome Dreyfuss
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgs scoops!