Christmas gift // Corali in action!

Fashion week preps

party-ready

Blazer: Acne Studios // Skirt: Mango // Shoes: Aquazzura // Earrings: Mango // Clutch: Joseph

Om et par uger starter modeugen. I år har jeg et strammere program end noglesinde før. Udover en hulens masse shows, så skal jeg også til nogle fester med brands og medier og jeg går naturligvis allerede og pønser på hvad jeg skal være iført. I modebranchen er alle så enormt smarte og det giver mig altid den vildeste præstationsangst. Derfor er jeg i god tid denne gang, for at finde på det helt rigtige party look.

Hvad synes I om overstående outfit? Det kunne jeg godt tænke mig at være iført.
Nederdelen og øreringene er også dejligt budgetvenlige.

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas gift // Corali in action!